Shop navigation

Paverpol

Artistieke objecten en sculpturen van Paverpol

Met Paverpol te Korbeek-Lo maak je prachtige kunst zoals beelden, tuinbeelden, figuren, poppen, sculpturen en allerhande decoraties! Atelier Vandoren maakt op aanvraag kunstwerken met Paverpol en geeft hier ook cursussen en workshops over.

Over Paverpol

Paverpol is een decoratie- en textielverharder die veilig is voor mens, dier en milieu. Dit product op waterbasis is tevens zeer populair bij kunstenaars en hobbyisten, omdat het textiel, papier, zeemleer, glasvezelmat, zelfhardende klei en allerlei natuurlijke materialen superhard maakt en het zich laat hechten op hout, keramiek, gips, beton, steen en piepschuim.

Prachtige Paverpol-kunst op aanvraag

Bekijk hieronder enkele voorbeelden en materialen waarmee Pol al heeft gewerkt tijdens de creatie van zijn artistieke objecten en sculpturen. In de catalogus kunt u tevens keramiek, objecten van glas en unieke glasjuwelen bestellen. Dus...neem een kijkje en maak uw keuze! Heeft u vragen? Neem dan contact op met Frieda en Pol, ze leggen u graag alles uit over hun prachtige artistieke creaties.       

Geen product gevonden

Back to Top